چای ایرانی سالمتر است
یک متخصص علوم و صنایع غذایی گفت: چای مرغوب ایرانی باید عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوهای و در غلظت کم باشد.
محمد حسین عزیزی اظهار داشت: انواع عطرهای طبیعی چای از پودر میوه مخروطی شکل کاج و گیاهی به نام برگاموت تهیه میشود و از انواع عطرهای سنتزی میتوان به اسانسهای میوهای و شکلاتی اشاره کرد که متاسفانه بیشتر چایهای عطری با اسانسهای شیمیایی، معطر میشوند و مصرف زیاد و مستمر آن برای سلامت مضر است.
وی میگوید: اغلب چایهای درجه یک معطر هستند و عطر طبیعی چای را دارند. اما اگر منظور چای معطر شده&z
https://www.khabarfoori.com
khabarfoori.com
Fri, 21 Feb 2025 16:02:13 +0000
info@khabarfoori.com (khabarfoori)
۱۹:۳۷:۴۵ ,۱۴۰۳/۱۲/۳
صفحه در منبع