به برنج را نکات
برنج غذای پایه اغلب غذاها و خورشها و آشها و انواع کوفتههای ما ایرانیهاست تا جایی که آن را میتوانیم همردیف با نان قوت غالب اغلب مردم ایران نیز بدانیم. اما ضروری است بدانیم گرم کردن دوباره برنج میتواند برای سلامت خطرناک باشد.
برنج پخته شده که در دمای اتاق نگهداری شده در برابر یک باکتری به نام باسیلوس سرئوس آسیب پذیر است. این باکتریها وارد هاگها میشوند که در فرآیند پخت از بین نمیروند. وقتی برنج پخته شده در دمای اتاق بماند، هاگها تکثیر میشوند و سم ایجاد میکنند. سموم با گرم کردن مجدد از بین نمیروند
https://www.digisargarmy.com
digisargarmy.com
Fri, 14 Feb 2025 11:39:24 +0000
info@digisargarmy.com (digisargarmy)
۱۵:۱۰:۴۵ ,۱۴۰۳/۱۱/۲۶
صفحه در منبع