نفر بر مصرف کامل
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر مصرف نان کامل گفت: از مجموع ۴۲۰ هزار مرگ سالانه در کشور، حدود ۶۰ هزار مورد ناشی از فقدان مصرف نان کامل است.
به گزارش گروه رسانهای شرق ؛ احمد اسمیل زاده ، افزود: نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و حتی میتواند از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری کند.
وی با بیان اینکه استفاده از محصولات غلات کامل بای
https://www.sharghdaily.com
sharghdaily.com
Thu, 13 Feb 2025 09:49:17 +0000
info@sharghdaily.com (sharghdaily)
۱۳:۱۹:۴۳ ,۱۴۰۳/۱۱/۲۵
صفحه در منبع