فواید غذایی دستگاه گوارش
عسل مادهای مرکب از قندها، گرده گیاهان، پروتئینها و اسیدهای آمینه است که توسط زنبورعسل از شهد گیاهان به وجود میآید.
عسل در سراسر جهان به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد و ترکیبات آن نیز به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. مطالعات زیادی برروی ترکیبات شیمیایی عسل مانند قندها، فلاونوئیدها و پروتئینهای عسل صورت گرفته است.
ترکیبات عسل با توجه به منشأ گیاهی، ناحیه جغرافیایی و همچنین روش های فرآوری بسیار متنوع است. پروتئین ها مهمترین ترکیبات عسل محسوب می شوند، با این حال درصد کمی از وزن عسل را تشکیل می دهند.
https://www.ilna.ir
ilna.ir
Mon, 10 Feb 2025 15:18:58 +0000
info@ilna.ir (ilna)
۱۸:۵۱:۱۸ ,۱۴۰۳/۱۱/۲۲
صفحه در منبع