اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان
اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغنهای مصرفی و فرآوردههای پروتئینی تأکید کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی میتواند از بروز مسمومیتهای غذایی و مشکلات گوارشی جلوگیری کند.
با افزایش مصرف برخی فرآوردههای غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری مییابد؛ در همین راستا دکتر عبدالعظیم بهفر گفت: ماه رمضان فرصتی برای اصلاح الگوی تغذیهای است اما انتخابهای نادرست میتواند مشکلاتی مانند افت قند خون، کمآبی و ضعف عمومی را تشدید کند. مصرف کافی مایعات ب
https://www.khabarfoori.com
khabarfoori.com
Tue, 11 Mar 2025 11:13:10 +0000
info@khabarfoori.com (khabarfoori)
۱۴:۵۳:۳۵ ,۱۴۰۳/۱۲/۲۱
صفحه در منبع