راهنمای رژیم غذایی در ماه رمضان
راهنمای رژیم غذایی در ماه رمضان
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم در ماه رمضان گفت: روزهداران از تمام گروههای غذایی در وعدههای افطار و سحر استفاده کنند.
به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت رعایت تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، گفت: روزهداران از تمام گروههای غذایی در وعدههای افطار و سحر استفاده کنند.
افطار را با نوشیدنی گرم و خرما آغاز کنید
https://www.sharghdaily.com
sharghdaily.com
Mon, 10 Mar 2025 05:23:55 +0000
info@sharghdaily.com (sharghdaily)
۰۸:۵۹:۵۹ ,۱۴۰۳/۱۲/۲۰
صفحه در منبع