تصاویر پخت نان کُلوکی در بندرعباس
تصاویر پخت نان کُلوکی در بندرعباس
نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نانهای سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نانها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته میکنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویههای متنوع تهیه میشود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.
https://www.entekhab.ir
entekhab.ir
10 Mar 2025 00:28:28 +0330
info@entekhab.ir
۰۰:۴۴:۰۰ ,۱۴۰۳/۱۲/۲۰
صفحه در منبع