هشدار درباره استفاده از بلانکیت در
هشدار درباره استفاده از بلانکیت در صنایع غذایی عوارض و تخلفات
مدیر گروه تغذیه بالینی، نسبت به خطرات استفاده از بلانکیت در صنایع غذایی هشدار داد.
دکتر محمد صفریان، استاد دانشگاه علوم پزشکی در این باره اظهار داشت: بلانکیت، ترکیبی سولفوردار و سمی است که در ابتدا تنها در صنایع غیرغذایی مانند چرم، کاغذ و پارچه بهکار گرفته شده است. اما بهتدریج در صنایع قند و شکر، نان، آرد و حتی برخی محصولات دیگر مورد استفاده قرار گرفت.
دکتر صفریان با اشاره به عوارض بلانکیت، تصریح کرد: این ماده میتواند مشکلات تنفسی، واکنشهای آلرژیک و حتی سرطان خون ایجاد کند. همچنین برای کسانی که با این ماده در تماس هستند،
https://www.khabarfoori.com
khabarfoori.com
Sun, 02 Mar 2025 10:07:24 +0000
info@khabarfoori.com (khabarfoori)
۱۴:۲۰:۰۱ ,۱۴۰۳/۱۲/۱۲
صفحه در منبع