آلودگی در فرآوردههای کنجدی زنگ خطر
آلودگی در فرآوردههای کنجدی زنگ خطر برای سلامت عمومی
آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که توسط قارچ آسپرژیلوس تولید میشود. این سم بدون ایجاد تغییر در طعم، رنگ و بوی کنجد میتواند در فرآوردههای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده وجود داشته باشد. مصرف طولانیمدت محصولات آلوده به آفلاتوکسین با بروز بیماریهایی مانند سرطان کبد، مشکلات گوارشی و اختلالات عصبی مرتبط است.
https://www.asriran.com
asriran.com
02 Mar 2025 12:20:34 +0330
info@asriran.com
۱۲:۳۰:۲۰ ,۱۴۰۳/۱۲/۱۲
صفحه در منبع