آیا عسل شکرک زده را باید
آیا عسل شکرک زده را باید دور بریزیم علت و راهکار جلوگیری از رس بستن عسل
عسل شکرکزده با رس بسته یکی بزرگترین چالشهای فروش عسل مخصوصا در ایران است. بسیاری از مردم عسل شکرک زده را دور میریزند و عسل فروشها عسل را روی حرارت قرار میدهند تا وقتی به دست مشتری میرسد، رس نبندد و این کار همه ی خواص عسل را از بین میبرد. نکتهای که باید بدانید این است که عسل شکرک زده عسل بدی نیست، زیرا عسل یک مادهی اشباع از قند است و تغییر شکل آن بسیار عادی محسوب میشود. برای جلوگیری از رس زدن عسل، عسل را در کابینت و در دمای بالای ۱۴درجه نگهداری کنید.
https://www.eghtesadonline.com
eghtesadonline.com
02 Mar 2025 10:45:02 +0330
info@eghtesadonline.com
۱۰:۵۵:۲۴ ,۱۴۰۳/۱۲/۱۲
صفحه در منبع