توصیههای تغذیهای برای روزه داران در
توصیههای تغذیهای برای روزه داران در ماه رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به همزمانی ماه رمضان و نوروز، بر اهمیت مصرف وعده سحری تأکید و توصیه کرد که این وعده مشابه ناهار باشد و شامل تمامی گروههای غذایی، از جمله پروتئین، سبزیجات و لبنیات شود.
به گزارش ایلنا، دکتر احمد اسماعیلزاده درخصوص اصول تغذیهای در ایام روزهداری ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری در سال جاری و دید و بازدیدهای ایام عید، بسیاری از افراد احتمالاً تا سحر بیدار میمانند. بنابراین، وعده سحری باید بهطور کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروه&zwn
https://www.ilna.ir
ilna.ir
Thu, 27 Feb 2025 09:53:26 +0000
info@ilna.ir (ilna)
۱۳:۴۱:۰۹ ,۱۴۰۳/۱۲/۹
صفحه در منبع