هشدار! خطر مصرف رنگ های غیرمجاز
هشدار! خطر مصرف رنگ های غیرمجاز در شیرینی ها
عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران میگوید: رنگهای خوراکی دو نوع مصنوعی و طبیعی دارند که باید هر دو نوع مورد تایید سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باشند و بر اساس برچسبگذاری قانونی بستهبندی شوند.
اخیرا برخی از بازرسان بهداشت در فضای مجازی در مورد خطرات مصرف زیاد رنگهای غیرمجاز مصنوعی در برخی غذاهای رستورانی و بعضی شیرینیجات و کیکهای قنادی خبر میدهند و افراد را از مصرف غذاها و محصولات خوراکی رنگی برحذر میدارند.
دکتر محمد احمدی، متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس
https://www.khabarfoori.com
khabarfoori.com
Mon, 24 Feb 2025 10:18:55 +0000
info@khabarfoori.com (khabarfoori)
۱۴:۰۴:۲۱ ,۱۴۰۳/۱۲/۶
صفحه در منبع